Maak een afspraak >

Mesotherapie voor een super boost

Mesotherapie wordt al jaren toegepast als sterke huidverbeteraar en behoort dan ook zeker thuis bij mijn visie. Het verbetert het huidbeeld significant en helpt lijntjes en rimpels te vervagen.
 

Wat is mesotherapie?
Mesotherapie is al in 1952 ontwikkeld door de Franse arts dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn.
Dit betekent dat er door het toedienen van micro injecties in de huid, werkzame stoffen worden ingebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten, hierbij wordt gebruikt gemaakt van een computergestuurd mesopistool.


In mijn instituut gebruik ik de cocktail (HASR-58). Deze cocktail is biologisch afbreekbaar en mag zeker niet vergeleken worden met rimpelvulmiddelen!

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?
Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een cocktail (HASR-58) gebruikt op basis van hyaluronzuur met een hoogwaardig vitamine- en mineralencomplex. Dit zorgt voor een stimulatie van de fibroblasten, welke ervoor zorgen dat de huid collageen aanmaakt en tevens de elasticiteit verbetert.
Het hyaluronzuur zorgt voor het herstel van de vochtbalans in de huid, de huid wordt intensief gehydrateerd waardoor een verfijning van de structuur optreedt.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

  • Betere hydratatie van de huid
  • Fijne rimpels verminderen
  • Verfijning van de huidstructuur (verbetering tot 80% !)
  • Betere spankracht van de huid
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Deze behandeling is geschikt voor iedereen, voor alle leeftijden bij mannen en vrouwen. Om de huid zo lang mogelijk in een goede conditie te behouden, wordt het beste gestart tussen de 35-40 jaar.
Voor iedereen die: 

  • zich stoort aan droogte lijntjes
  • de huid wilt voorbereiden op bijv. zonvakantie
  • de huid wilt helpen herstellen ná een zonvakantie of stress volle periode
  • zich stoort aan een grovere huidsctructuur
  • houdt van een stralende en gezonde huid!

Mesotherapie kan toegepast worden op het gezicht, hals, decolleté en handen. 

 

Een kuur van 6 behandelingen zorgt voor het mooiste resultaat, zeker in combinatie met andere Pascaud behandelingen zoals fruitzuurpeelings en het Marmatrix Masker of de Professional Peeling.
De behandeling kan éénmalig worden ingezet als huidbooster bijv. na een zon vakantie of als onderhoudsbehandeling na een kuur.


Maak meteen een afspraak voor:

MESOTHERAPIE


MESOTHERAPIE INTENSIEF
 
(incl. fruitzuurpeeling en Marmatrix Masker)