Maak een afspraak >

Venus Freeze Plus

'FREEZE TIME. REVERSE AGING'

 

De Venus Freeze Plus is een apparaat welke gebruik maakt van de unieke combinatie van Radiofrequentie (RF) én Magnetische Pulsen (MP² technologie). Met deze nieuwe behandeltechniek ben ik in staat om iedere huid nog beter te kunnen behandelen en de huidconditie aanzienlijk te verbeteren!


Wat is de Venus Freeze Plus?
Venus Freeze Plus is een unieke en revolutionaire behandeltechnologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van radiofrequentie (RF) en magnetische pulsen (MP² technologie). Hierdoor is de Venus Freeze Plus populair op het gebied van niet-chirurgische body contouring, cellulite-reductie, huidverstrakking en rimpelbehandelingen.
Venus Freeze Plus is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een 'hot stone' massage, geheel veilig en zonder risico's. Na afloop heb je niet te maken met een hersteltijd, zodat je direct jouw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten.

 

Hoe werkt het?
Met behulp van de gepatenteerde MP² technologie gebruikt de Venus Freeze Plus Multi-polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die warmte genereren in het weefsel. Dit zorgt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels, het verminderen van cellulite en de stimulatie van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam. Dit herstelvermogen zorgt ervoor dat er nieuw collageen en nieuwe elastinevezels worden gevormd. Het actieve collageen in de huid trekt samen, met als resultaat een stevigere huid, minder rimpels en minder cellulite.

 

Wat kun je verwachten?
Venus Freeze Plus behandelingen zijn non-invasief en pijnloos. Veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! Een behandeling duurt 30-40 minuten en is afhankelijk van het te behandelen gebied.

 

Venus Freeze voor en na foto.png 

 Venus Freeze voor en na foto.png

 

 

Waar wordt Venus Freeze Plus voor ingezet?

  • Huidverstrakking
  • Huidversteviging
  • Rimpelreductie
  • Anti-cellulite
  • Striae vermindering
  • Algehele contourverbetering van gezicht en lichaam

 

 

Welke lichaamsdelen kunnen worden behandeld?
Gezicht, hals en het hele lichaam kunnen met de Venus Freeze Plus worden behandeld.

 

Hoe voel ik me na een behandeling en hoe zie ik eruit?
Ontspannen, en het behandelde gebied voelt warm. Soms wordt de huid een beetje rood. De warmte en de roodheid duren niet langer dan een uur en worden meestal beschreven als een glans op de huid.

 

Mag ik na de behandeling make-up aanbrengen?
Ja, dat mag. Indien gewenst wordt er na de behandeling een 100% mineralen make-up aangebracht.

 

Zijn de resultaten echt?
Heel echt. Er worden enkel voor- en na foto's gebruikt van echte patiënten die daar toestemming voor hebben gegeven.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Voor een optimaal resultaat zijn er 10 behandelingen nodig voor het gezicht en/of hals en 12 behandelingen voor het lichaam.

 

Is iedereen een geschikt kandidaat voor Venus Freeze Plus?
Ja, zowel mannen als vrouwen, tenzij er een contra-indicatie is. Alles wat je nodig hebt zijn realistische verwachtingen en de wens om er beter uit te zien.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die deze innovatieve techniek jouw huid kan bieden?
Reserveer een persoonlijk huidadvies gesprek en kom alles te weten over deze nieuwste behandeltechniek en ontvang een huidadvies op maat.