Maak een afspraak >

Cellulite en nu?

Wat is cellulite?
Veel mensen weten dat cellulite de zichtbare putjes in de benen veroorzaaken en maar weten niet precies wat cellulite is.
Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet waardoor het reliëf van de huid grover wordt. Het heeft wat weg van een sinaasappelschil-achtig uiterlijk, vandaar wordt het ook wel sinaasappelhuid genoemd. De knobbeligheid van cellulite is het gevlog van verdikte vetcellen, vocht en giftige stoffen uit zowel de omgeving als uit voedsel.cellulite.jpg
Hoe ontstaat cellulite?
Cellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen. Dit komt door de verschillen bij mannen en vrouwen in de manier waarop vet, bind- en spierweefsel is verdeeld. Vooral na de pubertijd heeft 80 tot 90 procent van de vrouwen last van cellulite. Vaak wordt gedacht dat cellulite samenhangt met overgewicht. Dit is niet correct. 
Er zijn meerdere factoren die invloed hebben op het ontstaan van cellulite: erfelijkheid, dikte van de huid, geslacht, leeftijd en de hoeveelheid en de verdeling van het lichaamsvet. Maar ook alchohol, cafeïne en geraffineerde suikers kunnen een rol spelen, evenals medicijnen die invloed hebben op de hormoonhuishouding. 

Wat kunt u doen tegen cellulite?
Cellulite ontstaat niet van de ene op de andere dag. Een bepaalde levensstijl kan ervoor zorgen dat u nu meer last heeft van cellulite. Dat betekent dus ook dat een gezonde levensstijl kan bijdragen aan het verminderen van cellulite. Denk aan voldoende beweging en gezonde voeding. daarnaast zorgt een aanvulling van supplementen voor de specifieke werking op cellulite.

Skin-XDR

Skin-X is al jaren hét supplement tegen cellulite en voor een gezonde huid. Gebaseerd op oliën, algenextract en kruiden. Pascaud heeft de samenstelling vernieuwd en deze ook een nieuwe naam gegeven: Skin-XDR.

Skin-XDR is gebaseerd op oliën, algenextract en kruiden. Een tablet met een brede samenstelling: bescherming tegen cellulite, zuivering, veroudering en het werken aan een betere doorbloeding.
Echter Skin-XDR bevat ook Omega 7 (duindoorn extract) waardoor het tevens een positieve werking heeft op het hydrateren van slijmvliezen (vaginale droogte, droge ogen, mond, etc.)
De synergetische plantenextracten van o.a. Ginko Biloba en Centalle Asiatica ondersteunen een betere doorbloeding. Daarnaast bevat Skin-XDR blaaswier, honingklaver en groene thee (rijk aan epicathechines) die de huid en de cellen beschermen tegen cellulite, oxidatieve schade en veroudering.

pascaud-skin-xdr-2016-actie-fb-post.jpg

Technisch hoogstandje
Mocht u zich nu afvragen hoe olieformules in een tablet verwerkt kunnen worden, dan is het antwoord: technische hoogstandjes anno 2016. Ze zijn in staat om oliën tot droge poeders te maken zonder verlies van eigenschappen. Dus Skin-XDR bevat visoliepoeder. De hoeveelheid EPA en DHA vetzuren uit vette vis zijn gelijk aan de olie capsule van voorheen.

Hoegebruik je Skin-XDR?
Skin-XDR wordt het best ingenomen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gebruik Skin-XDR gedurende minimaal 3 maanden. Wie een kuur heeft gedaan en tevreden is over het resultaat kan aan een 'onderhoudsbehandeling' denken: het is raadzaam na zes maanden tot een jaar weer een kuur te volgen. De Skin-XDR is los verkrijgbaar en is ook onderdeel van de Collagen Booster Box.

Waarom Skin-XDR?
Beste anti-cellulite kuur
Hydrateert huid en slijmvliezen
Beschermt tegen oxidatieve stress en veroudering
Stimuleert de stofwisseling
Vermindert plaatselijke vetophopingen
Beschermt cellen en bloedvaten
Verbetert de bloedcirculatie
Reguleert de vochthuishouding
Bevordert de bloedsomloop in de kleine bloedvaten
Stimuleert de stofwisseling van vetten

Terug naar nieuwsoverzicht