Maak een afspraak >

Perfecte rode lippen

EXTRA: ***VALENTIJNS DAG ACTIE***

Tot en met 14 februari ontvang je op alle Youngblood lip producten 10% korting!

Maak kans op een valentijnspakket twv €92,- !!
Ga meteen naar mijn facebook pagina, reageer op het bericht "valentijns dag actie" en maak kans op:
1 lipstick + 1 lipliner pencil + make-up touch-up.
Met rode lipstick kun je nooit de mist in gaan. Je ziet ze vaak in de media, en het mag misschien lijken dat het best makkelijk is om rode lippen te maken, maar vergis je niet!
Hier zeven tips om deze prachtige kleur te dragen voor mooie lippen.

perfecte-rode-lippen.jpg#1. Begin met een goede basis
De basis is erg belangrijk, zorg voor goed verzorgde lippen om droge velletjes te voorkomen. Scrub ze met een speciale lipscrub of door met je tandenborstel ronddraaiende bewegingen te maken over je lippen. Breng eventueel voor enkele minuutjes een hydraterend masker aan op je lippen, bijv. tijdens het föhnen van je haar. 

#2. Zoek de juiste kleur rood
Iedereen kan rode lippen dragen! Rood heeft veel verschillende tinten en zoek de kleur die bij jouw huid past. Heb je een getinte of donkere huid, dan staat een diep rode kleur (bordeaux) erg mooi. Heb je een lichte huid, dan zijn fel rode lippen mooi.

rood tinten Huid Visie


#3. Rode lippen passen bij iedere outfit
Sowieso bij een mooie zwarte outfit zoals een little black dress.

#4. Gebruik een lippotlood
Een lippotlood heeft meerdere functies:
  • voorkomt uitlopen van de lipstick
  • lipstick blijft langer/beter zitten
  • verkleint / vergoot je lippen - trek een lijntje net binnen of buiten je lipcontour

Trek een lijntje over je lipcontour. 
Ga je een glanzende lipstick gebruiken? Kleur dan de volledige lippen in met het lippotlood om de lipstick langer te laten blijven zitten.
Persoonlijk vind ik het inkleuren niet nodig wanneer je een matte lipstick gebruikt, dan kunnen de lippen wel eens te droog worden.

#5. Aanbrengen lipstick
Je kunt de lipstick direct op je lippen aanbrengen of gebruik een lip penceel. Breng het eerstje laagje aan, laat even intrekken/opdrogen en hap dan in een tissue. Vervolgens breng je een klein beetje poeder aan (bijv. de High Definition Powder van Youngblood). Nu breng je de tweede laag lipstick aan.

red lips and winged eyeliner Huid Visie
#6. Passende oog make-up

Een natuurlijke oogschaduw in combinatie met een zwarte eyeliner is erg mooi, zeker wanneer het je lukt om een winged eyeliner te maken.

#7. Tussentijds bijwerken
Laat rode lipstick niet teveel vervagen, dan ziet het er snel uit alsof je geen lippenstift meer op hebt. Zorg er dus voor dat je je lipstick altijd bij je hebt samen met een klein spiegeltje ;)Terug naar nieuwsoverzicht