Maak een afspraak >

Merken

Huid Visie werkt uitsluitend met de producten en behandelingen van Pascaud, hét innovatieve merk voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging.

Het concept vult de ruimte tussen reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek. De natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen blijven behouden.

U blijft uzelf, maar dan met een gezonde, jongere huid!

 

Het merk Pascaud biedt een totaalconcept welke bestaat uit verschillende behandelingen en producten. Daarbij is het belangrijk om de Pascaud Beauty Triangle in balans te houden, 3 aspecten die elkaar blijven ondersteunen:

 

Outside in Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen. 

Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut.

 

Inside out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten.

Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedinssupplementen van natuurzuivere kwaliteit). 

 

Zen Beauty

Schoonheid van inzicht.

Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden. Als de Beauty Triangle in balans is, zul je werkelijk stralen.

 

Bekijk hier de animatie van het Pascaud concept. Er is een grote overeenkomst bij het verzorgen van uw huid en uw tuin. Raar? Kijkt u zelf maar, zowel de huid als de tuin ondergaan dezelfde stappen om tot 'bloei' te komen, ieder op zijn eigen manier.