Maak een afspraak >

Mijn visie

Een gezonde en mooie huid begint niet alleen met de juiste producten te gebruiken aan de buitenkant. Hier is meer voor nodig.
Naast het feit dat de huid het grootste orgaan is en functioneert als bescherming, is het ook een spiegel van het lichaam. Het laat zien hoe iemand zich van binnen voelt. Wanneer iemand zich gelukkig voelt, zal deze persoon helemaal stralen. Is iemand niet lekker of ziek, dan is dit aan de buitenkant te zien.

 

Het is dus belangrijk om uw huid én lichaam goed in balans te houden. De Beauty Triangle helpt hierbij, 3 aspecten die elkaar in balans houden:

 

Outside in Beauty

Schoonheid van buiten naar binnen.
Met behulp van krachtige Cosmeceuticals (producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica zitten) voor thuis en behandelingen in het instituut.


Inside out Beauty

Schoonheid van binnen naar buiten.
Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurzuivere voedingssupplementen, de Nutriceuticals (voedinssupplementen van natuurzuivere kwaliteit). 


Zen Beauty

Schoonheid van inzicht.
Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die jou gelukkig maken. Dit betekent ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden.

 

Als de Beauty Triangle in balans is,
zult u werkelijk stralen!