Maak een afspraak >

Youngblood, van droom tot nu

Pauline Youngblood - de vrouw achter Youngblood Mineral Cosmetics


Pauline Youngblood's droom kreeg concreet vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up, die kon helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een huidverzorgingsbehandeling of plastische chirurgie. Ze wilde graag een make-up ontwikkelen die niet alleen schoonheidsfoutjes kon verbergen, maar die ook gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

 

Pauline ontdekte dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen, een verz`achtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht een natuurlijk en uiterlijk geven. Als extra pluspunt bleek bovendien dat de zuivere mineralen over beschermende eigenschappen beschikken tegen schadelijke ivloeden van de zon, dat ze niet verstoppend werken en geen acne veroorzaken.

Enkele feiten:

  • In 1996 werd Pauline Youngblood's droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics.
  • Youngblood Mineral Cosmetics kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele make-up artiest.
  • Vanwege Youngblood's unieke producteigenschappen, omvat de doelgroep zowel teenagers als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten.
  • Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics marktleider op het gebied van luxe minerale make-up.

 

                         pauline youngblood 1 kopie.jpg